Kontakt
Aannemersbedrijf J. Lemstra & Zn.
Lyclamaweg 38
8423 TD Makkinga
Homepage:www.jlemstra.nl
Telefoon:+31 (0)516 44 12 15
Fax:

Utiliteitsbouw

Onder utiliteitsbouw verstaat men alles wat niet onder woningbouw valt. Hierbij kun je denken aan bedrijfsgebouwen, winkelpanden, zorginstellingen en schoolgebouwen. Bij Aannemersbedrijf J. Lemstra & Zn kun je voor alle soorten utiliteitsbouw terecht. Wij kunnen bouwen op een ruime ervaring, vakkennis en kwaliteit. Daarnaast voldoen al onze projecten aan de bouwstandaarden en richtlijnen op het gebied van mens en milieu.

Een bedrijfsgebouw heeft een eigen functie en toepassing, met specifieke wensen en eisen. Als allround aannemersbedrijf weten wij goed in te spelen op de vraag van onze opdrachtgever. Hoe goed de voorbereiding ook mag zijn, een bestek is nooit 100% waterdicht. Daarom is er bij ons altijd ruimte voor creatieve oplossingen. Wij denken graag met onze opdrachtgever mee en laten geen middel onbenut om het uiteindelijke doel te realiseren.

Natuurlijk kunnen wij niet alles alleen, maar daarvoor hebben wij een betrouwbaar netwerk van partners en vakkundige bedrijven die wij, waar nodig, in kunnen zetten. Je kunt hierbij denken aan installatiewerk en schilderwerk. Natuurlijk verzorgen wij de aansturing en communicatie met onze partners en brengen zo het project tot een geslaagd einde.