Kontakt
Aannemersbedrijf J. Lemstra & Zn.
Lyclamaweg 38
8423 TD Makkinga
Homepage:www.jlemstra.nl
Telefoon:+31 (0)516 44 12 15
Fax:

Renovatie en Restauratie

Aannemersbedrijf J. Lemstra & Zn is gespecialiseerd in de renovatie en restauratie van onder andere bestaande woningen, aanbouwen en bedrijfspanden. Wij herstellen bestaande objecten in de originele staat met de grootst mogelijke zorgvuldigheid en vakkundigheid.

Met een renovatie wordt een bestaande (gedateerde) woning onder handen genomen. We laten hem weer voldoen aan de standaarden en eisen van deze tijd. Heb je bijvoorbeeld een woning met een gedateerde keuken of een slecht geïsoleerd dak? Wij nemen deze woning graag onder handen en zorgen er voor dat de woning weer aan de eisen van deze tijd gaat voldoen. Zodoende heb je nog jaren plezier en wooncomfort.

Bij een restauratie is het uitgangspunt altijd om het pand te herstellen naar de originele staat. Hierbij doen we geen afbreuk aan de uitstraling en authenticiteit. We hebben jarenlange ervaring en weten hoe we met grote zorgvuldigheid en vakkundigheid een oud (monumentaal) pand kunnen restaureren. Bij Aannemersbedrijf J. Lemstra & Zn uit Makkinga is een restauratie in veilige handen.

Wil je restaureren of renoveren? Onze vakkundige medewerkers staan voor je klaar en realiseren een mooi eindresultaat. Neem contact met ons op voor een antwoord op je vragen, extra informatie of het plannen van een afspraak.