Kontakt
Aannemersbedrijf J. Lemstra & Zn.
Lyclamaweg 38
8423 TD Makkinga
Homepage:www.jlemstra.nl
Telefoon:+31 (0)516 44 12 15
Fax:

Aannemersbedrijf J. Lemstra & Zn

Aannemersbedrijf J. Lemstra & Zn. is een breed georiënteerd timmer- en aannemersbedrijf uit Makkinga. Sinds 1998 zijn wij als aannemersbedrijf actief. We hebben een ruime schat aan ervaring, vakkennis en vakmanschap. Daarnaast weten we hoe we een klus of project tot het gewenste resultaat moeten brengen. Ondanks dat we een breed georiënteerd, allround aannemersbedrijf zijn, hebben we ook onze specialismes:Renovatie en restauratie, Service en onderhoud, Woningbouw en Utiliteitsbouw.

Om onze kwaliteit te kunnen waarborgen zijn we aangesloten bij het NVBU en zijn VCA gecertificeerd. Voor jou, als opdrachtgever, biedt dit naast garantie ook zekerheden. Zo weet jij, als opdrachtgever, zeker dat het project of klus volledig naar wens wordt afgerond.

Wij werken voor al onze opdrachtgevers met één aanspreekpunt. Hierdoor kunnen we de lijnen met zowel onze opdrachtgever als leverancier kort houden. Hierdoor zijn we in staat om het gewenste eindresultaat, binnen de afgesproken tijd, te bereiken.

logo-breed.jpg

Referenties

Vier nieuwbouwwoningen in Oosterwolde

Opbouw garage Makkinga

Renovatie pannendak woning te Oosterwolde

Certificaten & Labels

VCA

VCA

VCA staat voor VGM (Veiligheid Gezondheid en Milieu) Checklist Aannemers. Het VCA-systeem wordt beheerd door de Stichting Samenwerken Voor Veiligheid (SSVV).

NVBU

NVBU

Deze vereniging is ontstaan in Drenthe / Noord-West Overijssel en behartigt de belangen van bouwbedrijven welke werkzaam zijn in de burgerlijke- en utiliteitsbouw.

Nieuws

Energiezuinigste dakraam ter wereld

Energiezuinigste dakraam ter wereld

De VELUX Groep heeft het eerste en enige dakraam ontwikkeld dat door het Passiefhuis Instituut is gecertificeerd voor klimaatregio ‘koud’.

Luchtdicht Daksysteem

Luchtdicht Daksysteem

Met de steeds strengere eisen ten aanzien van energiezuinig bouwen (verlaging van de EPC) wordt luchtdicht bouwen een steeds belangrijker item. Door luchtdicht te bouwen kan verwarmde lucht niet meer door kieren naar buiten verdwijnen waardoor het energieverbruik verminderd wordt.

Alles-in-één dakraam

Alles-in-één dakraam

Het VELUX Solar dakraam is het ultieme alles in één dakraam. Het dakraam zorgt voor meer wooncomfort, omdat hij op afstand te bedienen is.

Cabrio balkonvenster

Cabrio balkonvenster

Het CABRIO® balkonvenster is al ruim 20 jaar de manier om elke kamer met een hellend dak te voorzien van een echt balkon.

Inbraakwerende dakramen

Inbraakwerende dakramen

De NEN norm voor inbraakveiligheid van woningen 5087, die beschrijft welke ramen en deuren in een woning als bereikbaar voor inbraak worden beschouwd, is herzien.

Isover Sonestrong Pro

Isover Sonestrong Pro

Isover maakt het na-isoleren van hellende daken nu nóg eenvoudiger met het complete isolatiesysteem Isover Sonestrong Pro. De isolatieplaten zijn afgewerkt met een decoratieve, stootvaste, witte bekleding die eenvoudig en snel aan te brengen is met bijgeleverde profielen.

PIR Isolatie

PIR Isolatie

Wanneer men het dak of de spouw gaat isoleren, zijn er verschillende opties qua materiaal keuze. Zo kan men kiezen voor isoleren met minerale wol, EPS (Geëxpandeerd polystyreen) of PIR (Polyisocyanuraat Isolatie). UNILIN Insulation produceert en levert producten met PIR isolatie.

Isover Comfortroll XS

Isover Comfortroll

Isover introduceert een nieuw product voor het isoleren van schuine daken: Isover Comfortroll XS. Deze isolatiedeken heeft uitstekende isolatiewaarden en is een zeer stevig product, dat gemakkelijk aan te brengen is. Omdat de rol compact verpakt is, zijn ze gemakkelijk naar de zolder te vervoeren.